Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕργαλεία δοκιμής μίσχων τρυπανιών

Το σύνολο DST άντεξε τη βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών για τη λεπτή τρύπα

Πιστοποίηση
Κίνα Techcore Oil Tools Co.,Ltd, Πιστοποιήσεις
Κίνα Techcore Oil Tools Co.,Ltd, Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας dst-TCP, τα εργαλεία απριλίου αγοράσαμε τον εργασμένο σταύλο, και είμαστε ευτυχείς να δούμε τη γρήγορη απάντηση για οποιοδήποτε τεχνικό issure και τη γρήγορη παράδοση για τις εξαρτήσεις επανόρθωσης

—— Ahmed

Ικανοποιούμε με τα εργαλεία σας μετά από την επιτυχή λειτουργία 5 τρεξιμάτων. Εκτιμάμε ιδιαίτερα για να δούμε τις άριστες αποδόσεις στην ικανότητα σφράγισης και τις ευχαριστίες για την ειδική τεχνική υποστήριξη από σας

—— Leon

Είμαι Online Chat Now

Το σύνολο DST άντεξε τη βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών για τη λεπτή τρύπα

Το σύνολο DST άντεξε τη βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών για τη λεπτή τρύπα
Το σύνολο DST άντεξε τη βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών για τη λεπτή τρύπα Το σύνολο DST άντεξε τη βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών για τη λεπτή τρύπα

Μεγάλες Εικόνας :  Το σύνολο DST άντεξε τη βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών για τη λεπτή τρύπα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Techcore
Πιστοποίηση: ISO, BV, SGS
Αριθμό μοντέλου: βαλβίδα 3 7/8 «αγωγών
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Polly ξύλινη, κατάλληλη για την αποστολή θάλασσας και αέρα
Χρόνος παράδοσης: 30-40 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 80 σύνολα/μήνας

Το σύνολο DST άντεξε τη βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών για τη λεπτή τρύπα

περιγραφή
Appliction: Λεπτή τρύπα που εξετάζει καλά την υπηρεσία Τύπος: Βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών
Συνθήκες εργασίας: Υψηλή πίεση και υψηλής θερμοκρασίας φρεάτιο πετρελαίου & αερίου Θερμοκρασία εργασίας: Μέγιστο σε 450
Μέγεθος: 3 7/8» Πρότυπα: NACE MR0175
Πίεση εργασίας: 15000psi Σύνδεση: Πλαίσιο Χ CAS καρφίτσα
Υψηλό φως:

Βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών

,

Πλήρης άντεξε τη βαλβίδα αγωγών

,

Βαλβίδα αγωγών DST

Το σύνολο DST άντεξε τη βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών 3 7/8» Χ 15000 PSI για τη λεπτή τρύπα

 

 

Κατά τη διάρκεια της downhole εξεταστικής υπηρεσίας στο φρεάτιο πετρελαίου & αερίου, η βαλβίδα αγωγών χρησιμοποιείται για να στραγγίξει το ρευστό όγκου και να χαλαρώσει την πίεση όταν άντεξε τη δοκιμή σειράς που τελείωσαν, συμπεριλαμβανομένης της βαλβίδας αγωγών τύπων μανικιών και του συνόλου τη βαλβίδα αγωγών. Η βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών εγκαθίσταται μεταξύ οποιων δήποτε δύο βαλβίδων μπορεί να βγεί από την τρύπα με την πίεση να συλλεχθεί το ρευστό δείγμα, η βαλβίδα αγωγών μπορεί παρέχει μια ασφαλή μέθοδο για την παγιδευμένη πίεση.

Η βαλβίδα αγωγών αποτελείται από το α το σώμα, το γλιστρώντας μανίκι, και το περιστρεφόμενο καρύδι, το οποίο ελέγχει τη θέση του γλιστρώντας μανικιού. Το μανίκι είτε καλύπτει είτε εκθέτει τους λιμένες στο σώμα της βαλβίδας. Η βαλβίδα αγωγών είναι κατάλληλη για τις ξινές θερμοκρασίες υπηρεσιών καθόλου. Ένα περιλαίμιο αγωγών και σχετικά τη συστατικά απαιτούνται κατά ανακούφιση της πίεσης.

 

Τεχνική παράμετρος της βαλβίδας αγωγών DST

 

OD 99mm
Διάμετρος κλίσης: 45mm
Μήκος: 1159 χιλ.
Πίεση εργασίας: 15000 PSI (105Mpa)
Θερμοκρασία εργασίας: -29oC ~ +177 Oc
Δύναμη έντασης: MPA 140
Εξωτερική αντίσταση πίεσης MPA 130
Δύναμη ροπής: 14.5Kn.M

 

Το σύνολο DST άντεξε τη βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών για τη λεπτή τρύπα 0Το σύνολο DST άντεξε τη βαλβίδα αγωγών τύπων μανικιών για τη λεπτή τρύπα 1


 

Περίπου ΤΟΠ ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ ZZ - TECHCORE

ZZ ΤΟΠ Co. εργαλείων πετρελαίου, ΕΠΕ, με κεντρικά γραφεία στην πόλη Xi'an, που στρέφεται στο σχέδιο και την παραγωγή των εργαλείων δοκιμής μίσχων τρυπανιών και του εξοπλισμού πηγών από το 2010. Την επιχείρηση που επεκτείνονται, τα ΤΟΠ εργαλεία πετρελαίου ZZ που ενώνονται με για να χτίσουν τα εργοστάσια για τον εξοπλισμό πηγών κάτω από την πηγή εμπορικών σημάτων «JC» και downhole τα εργαλεία κάτω από το εμπορικό σήμα «Techcore».

* Η «πηγή JC» ήταν το 2010 στην πόλη Yancheng, ειδικευμένη στο σχέδιο και την κατασκευή του εξοπλισμού πηγών πετρελαιοφόρων περιοχών που προσαρμόστηκε με στην προδιαγραφή API 6A.

* «Τα εργαλεία πετρελαίου Techcore» επανοικοδομήθηκαν το 2016 στην πόλη Baoji, εξειδικευμένος στο σχέδιο και την κατασκευή των εργαλείων δοκιμής μίσχων τρυπανιών, των κουλουριασμένων εργαλείων σωληνώσεων, των εργαλείων καλωδιώσεων και άλλων downhole εργαλείων.

Δεδομένου ότι ολόκληρη η ομάδα, ΚΟΡΥΦΉ ZZ ακολουθεί πάντα την αρχή «του πελάτη πρώτα» και προσφέρει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα που συνδυάζονται με την άριστη υπηρεσία, επιμείνετε «στην ανιχνευσιμότητα, Serialization» για κάθε ένα εργαλεία και σχετικά μέρη. Και ως κεντρικό γραφείο της πηγής και Techcore JC, της εστίασης στο μάρκετινγκ, των πωλήσεων και των μεταπωλήσεων, είμαστε βασισμένοι στη ικανοποίηση πελατών.

 

οφέλη πελατών

 

Τα εργαλεία δοκιμής μίσχων τρυπανιών εφαρμόζονται στην εγκιβωτισμένη τρύπα, την ανοικτή τρύπα και λεπτή downhole τρυπών λειτουργία, τα εργαλεία DST όχι μόνο που χρησιμοποιούνται για καλά να εξετάσουν το oepration, αλλά και χρησιμοποιούμενα για το σπάσιμο της λειτουργίας, καλά της λειτουργίας ολοκλήρωσης, καλά της λειτουργίας δοκιμής ροής, και της σωλήνωσης που διατρυπά oepraton.

 

Η κύρια σειρά εργαλείων DST περιλαμβάνει το συσκευαστή RTTS, το σύνολο άντεξε την ανακτήσιμη κυκλοφορώντας βαλβίδα, το σύνολο άντεξε ανακτήσιμη βαλβίδα ελεγκτών ασφάλειας κοινή, επίλεκτη, downhole βαλβίδα ελεγκτών, βαλβίδα omni/κυκλοφορώντας βαλβίδα πολυ-κύκλων, υδραυλικό βάζο, απορροφητής κλονισμού radia, κάθετος απορροφητής κλονισμού, κυκλοφορώντας βαλβίδα ασφάλειας RD, υψηλός ανακτήσιμος συσκευαστής με την παράκαμψη, βαλβίδα IPO, βαλβίδα δοκιμής σειράς σωληνώσεων, και ούτω καθεξής.

 

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες!

Στοιχεία επικοινωνίας
Techcore Oil Tools Co.,Ltd,

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lee

Τηλ.:: +8618161839623

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα